Op 14 oktober zijn we met de wedstrijdgroep naar de Battle of the Lowlands in Almere geweest. Het was een super gezellige en succesvolle dag!

Robbie mocht de spits afbijten met tul. Met een superstrakke tul had hij meteen het eerste goud voor Team Idili!

Amber, Leire, Tim, Rick, Nawfal en Jayden liepen stuk voor stuk hele mooie strakke tuls en voerden precies uit wat we hadden geoefend bij de trainingen. Helaas net niet genoeg voor een medaille maar wel weer een ervaring rijker!
Linda wist een gouden plak bij de seniorenpoule te behalen.

Chris en Anisa zaten bij de hoogste klasse van de seniorenpoule. Anisa werd uiteindelijk tweede maar de verschillen met de uiteindelijke winnaar waren minimaal! Chris won zijn poule met overmacht en mocht daarna optreden in de Champions Poule. De winnaars van de zwartebanders poules tegen elkaar. Hier haalde hij een mooie zilveren plak.

Daarna waren de sparwedstrijden aan de beurt. Altijd spannend!
Jayden, Amber en Robbie helaas geen plak, maar supergoed geluisterd en goed uitgevoerd wat er tijdens de training geoefend was! Toppers!

Zilver voor Rick en Jaymie! Mooie wedstrijden!

En goud voor Tim en Chris! Geweldige wedstrijden om te zien! Tim had tegenstanders van formaat maar stond uitstekend zijn mannetje. Chris was duidelijk van ander formaat dan zijn tegenstanders en liet ze alle hoeken van de tatami zien 🙂

De rest van Team Idili zat ondertussen niet stil en hebben ze luid aangemoedigd! 🙂

De volgende deelnemers gingen met een medaille naar huis:

Tul:
Goud: Chris, Robbie, Linda
Zilver: Anisa, Chris (Champions poule)

Sparren:
Goud: Chris, Tim
Zilver: Rick, Jaymie
Brons: Amber

Grote dank aan de coaches: Graziella, Chris en Remco! En uiteraard aan onze scheidsen: Aisha en Houria. Zonder jullie, coaches en scheidsen zijn we nergens!

Het was een geweldige dag met mooie resultaten. Maar bovenal de sfeer in het team was echt weer onbetaalbaar!

×