Zelfvertrouwen

ontwikkelen

en kracht

lichaam

van eigen

Bewust

Slider

ontwikkelen

ontwikkelen

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

en kracht

en kracht

van eigen lichaam

van eigen

Bewust

Bewust

Slider

Over ons

Graziella

6E DAN

Graziella is op 5-jarige leeftijd begonnen met Taekwon-Do, doordat ze haar broers wekelijks zag trainen. Vanaf het eerste moment was ze gegrepen door deze Martial Art. Naar elke training ging ze met veel plezier en al snel stelde ze ambitieuze doelen. Met keihard trainen lukte het haar doelen te behalen en steeds nieuwe doelen te stellen. Zo werd ze meervoudig wereldkampioen en de hoogst gegradueerde vrouw (6e dan) binnen I.T.F. Nederland.

Haar mooiste prestatie vindt ze zelf het runnen van de Academy met gevarieerde doelgroepen waar leerlingen zichzelf kunnen zijn. De leerling die z’n eerste examen haalt of de topsporter die z’n eerste Europese titel behaalt; voor Graziella zijn deze prestaties even bijzonder en echt iets om als leraar trots op te zijn.

Steven

2E DAN

Steven is tegelijk met zijn dochter met Taekwon-Do gestart. Hij is het bewijs dat leeftijd er niet toe doet. Doorzettingsvermogen is hem op het lijf geschreven. Hij is gedreven en zoekt altijd naar mogelijkheden het maximale uit zichzelf te halen. De zwarte band was een mijlpaal, maar in 2019 heeft hij zichzelf verrast door de tweede dan te behalen.

Inmiddels is Steven uitgegroeid tot vaste leraar van de Cool Kids en de 30-up groep. Met veel plezier, geduld en creativiteit weet hij altijd zijn leerlingen een stapje verder te brengen.

×