Ook de lokale media heeft lucht gekregen van de waanzinnige prestatie van onze school op het Wereld Kampioenschap taekwon-do in Finland. Onze school is daarom ook in de lokale media nog eens in het zonnetje gezet.

Allereerst waren we op 16 september op de kabelkrant te zien. Een leuk artikel met uiteraard een foto van onze deelnemers Tim Boom, Anisa Tan, Fé Hartman en Chris van de Veerdonk en van lerares (sabum) Graziella Idili. Hiernaast een foto daarvan. Als je erop klikt krijg je een uitvergroting te zien.

 

Artikel over WK medaillewinnaars taekwon-do op Omroep Delft online niews
Artikel over WK medaillewinnaars taekwon-do in de lokale krant Delft op Zondag

Een dag later stonden we met een prachtig verhaal en foto in de lokale krant Delft op Zondag. Hier links is dat artikel nog eens terug te lezen. Ook hier kun je op de afbeelding klikken om hem uit te vergroten.

Tot slot is Omroep Delft ook nog komen filmen in de dojang (de zaal waar we trainen). Daar is een leuke reportage van gemaakt waarin de medaillewinnaars geïnterviewd worden en waarin Graziella uitlegt wat taekwon-do is en voor wie het is. Zaterdag 23 september was deze reportage te zien op het TV kanaal van Omroep Delft. We hebben daar uiteraard meteen een soort van promotievideo van gemaakt.
Hieronder kun je die uitzending (5 minuten) terug kijken. Echt heel erg leuk geworden!

 

×